sâmbătă, 29 mai 2010

Privilegiul


Suntem cu totii atat de diferiti si totusi gasim in fiecare lucruri pe care chipurile le avem si noi. Sunt si ele aspecte diferite,dar care se atrag,nu se stie de ce. E adevarat sau e doar o iluzie? Avem sau nu lucruri in comun ? Cine realizeaza atractia? Ceea ce avem in comun sau ceea ce ne diferentiaza? Sau amandoua?
Alegem sa spunem "cel/a mai bun/a prieten/a" sau "sufletul pereche" ori "the one".De ce? De unde stim ca cineva este asa cum credem? De ce alegem sa oferim un privilegiu celor cu care ne simtim cel mai bine si avem cele mai multe lucruri in comun?sau diferente ? E un sentiment pe care toti il experimenteaza,cred ca e ca un mod de multumire pentru toate acele momente bune petrecute impreuna,sau doar dorinta de exprimare.. ori ideea de a avea un prieten bun sau un suflet pereche.Conteaza toate acestea cu adevarat?
Am crezut si eu ca le-am avut pe toate.. un prieten foarte bun si un suflet pereche,dar le-am pierdut si acum ceea ce fac e sa ma intreb de ce s-a intamplat asta,daca voi mai gasi vreodata pe cineva asa si daca nu cumva aceste doua lucruri sunt un mit al existentei umane.
Intr-o lume ca asta,nu putem crede ca exista asa ceva cu adevarat;poate ca au existat si au ramas bucatele care s-au asezat frumos in fiecare.indoiala certitudinii unui lucru nu e nici ea sigura,poate ne indoim de noi insine.
cine stie,poate chiar noi suntem privilegiati si habar nu avem..
avem nevoie de toate astea pentru a ne simti intregi ?


0 comentarii: